Raypath Bodycare

Voor een schone en mooie huid!

Lire la vidéo

Over ons propos de nous

Gespecialiseerd in de ecologische reiniging van hotels, middelbare scholen, crèches, sporthallen, fabrieken, restaurants, administratieve gebouwen, enz., werden onze Raypath geheugenmicrovezels bekroond met de 3e prijs voor innovatie op de Europropre beurs in Parijs in 2019.

Op basis van onze uitstekende reputatie en de uiterst positieve feedback van mensen uit de praktijk die ons materiaal dagelijks gebruiken, besloten we een lichaamsverzorgingslijn te creëren op basis van dezelfde filosofie: gewoon water.

Als u ook veel belang hecht aan uw comfort en welzijn en bovendien uw uitgaven wilt optimaliseren, dan kunnen onze artikelen interessant voor u zijn. Naast het puur financiële aspect bieden wij u graag een methode om uw lichaam te verzorgen en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Wij vinden dat echte ecologische oplossingen niet duurder mogen zijn dan oplossingen die vervuilen. Integendeel! Dankzij onze methode kunnen wij met trots zeggen dat afvalvermindering een realiteit is voor iedereen die de stap naar het Raypath-concept heeft gezet.

Ten slotte zijn de erkenning en de grote tevredenheid van mensen die ons materiaal gebruiken ook onze bron van motivatie om mensen het bestaan van alternatieven voor traditionele make-up removers en peelingproducten te blijven laten ontdekken, informeren en bewust maken.

Uw welzijn en tevredenheid zijn ons constante kompas.

Onze producten

Onze lichaamslijn is zo ontworpen dat u uw huid kunt verzorgen met alleen maar water. Het is niet het water dat voor het wonder zorgt, maar de kwaliteit van onze microvezels die buiten de norm vallen. Ontdek het concept van geheugenmicrovezels die uw huid schoner en mooier maken.

Kenmerken van ons lichaam assortiment

Je weet al lang van microvezels. Nu kunt u hun geavanceerde vorm ontdekken: geheugenmicrovezels. Hiermee kunt u, alleen met water, uw huid grondig reinigen en zo schoner, mooier en gladder maken.

Gewoon met water.

Er is alleen water nodig om onze producten te gebruiken.

Recycleerbaar / Herbruikbaar

Onze producten zijn 100% recyclebaar en herbruikbaar

Voor alle huidtypes

Onze producten zijn geschikt voor alle huidtypes.

drapeau union europeee

Made in EU

Onze producten worden in de Europese Unie vervaardigd.

Ons lichaam assortiment is ontworpen om te helpen :

  • mensen met beperkte mobiliteit en/of mensen die chemotherapie ondergaan en geen zeep kunnen gebruiken
  • mensen met een gevoelige huid (acne, eczeem, enz.)
  • alle mensen die een perfecte lichaamshygiëne wensen
  • mensen die hun ecologische voetafdruk aanzienlijk willen verkleinen door geen afval te produceren, minder afvalwater te vervuilen en eenvoudigweg minder water te verspillen
  • mensen die reizen, kamperen en/of aan sport doen

Wat onze klanten zeggen

Persoonlijk vind ik de Face Glove erg goed. Dit sponsje is erg praktisch als make-up remover. Vooral voor de ogen, het prikt niet. Bovendien is het een heel natuurlijk product!

Giselle Duran

De Face Glove make-up remover spons is echt heel effectief! Alles gaat eraf, zelfs waterproof make-up. De andere sponzen in het assortiment geven me ook alle voldoening.

Catena Maurici

Ik gebruik de make-up remover spons nu meer dan een jaar en het werkt echt goed! Alleen met water is mijn gezicht echt schoon en diep. Geen make-up remover melk meer die in mijn ogen prikt. Bovendien is deze spons in combinatie met warm water voor het slapen gaan zeer ontspannend. Het is zeer gemakkelijk te onderhouden. Gewoon schoonmaken na gebruik met de kleine natuurlijke zeep.

ire Ne

Raypath microvezels: als je ze eenmaal hebt geprobeerd, wil je niet meer zonder! Probeer ze en kijk zelf.

Franca M

Word ambassadeur van ons assortiment en financieel beloond worden voor uw resultaten